Let me know!

Behandlingen blir bäst när det är ett samspel mellan behandlare och klient!

Alla gillar vi olika och det är därför viktig att du berättar för mig vad du behöver.

Massage hos mig

Som friskvårdsmassör jobbar jag med klassisk svensk massage.

Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Massagen är handfast och djupgående. Klassisk massage är både läkande, förebyggande och lugnande.
Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.
En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla moment som tryck och stretching. Du väljer själv i samråd med mig.


Massageterapeut

Som massageterapeut har jag fler metoder för att testa och analysera dina besvär och kan därför rikta in behandlingen mer specifikt. En behandling som går djupare och riktar in sig på det som du söker hjälp för. En massageterapeut jobbar, liksom en massör, enbart med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler).


Medicinsk massageterapeut

Som medicinsk massageterapeut har jag ännu fler verktyg och tankesätt för att hjälpa dig med dina problem. Jag jobbar med kroppens mjukdelsvävnader men har även kunskap att genom muskelenergitekniker mobilisera "låsningar" i leder.